Kontorsflytt / Företagsflytt

Vi är en gedigen flyttfirma med erfarenhet som alltid strävar efter att kunden ska bli 100% nöjd.

Kontorsflytt / Företagsflytt

Ditt företag ska flytta. Detta är en viktig händelse. Nya och förhoppningsvis rymligare kontorslokal kan positivt påverka stämningen på jobbet. Sådana förändringar kommer att skapa nya möjligheter för er. Men du måste först tänka på en utgångspunkt för förändringen.

Professionellt planerad, välorganiserad, trygg och säker kontorsflytt – en bra nystart. Dessutom ser vi till att ni inte förlorar så mycket av den värdefulla arbetstiden i samband med flytten.

Zeromax Movers AB jobb resulterar i att dina kollegor kommer till ett nytt kontor, där allt blir noggrant placerad, det enda som blir kvar är att le mot en ny dag på en ny plats och med nya krafter.

För att företagsflytten ska gå snabbt och smidigt behöver ni bara Kontakta oss eller fyll i offertförfråga. Resten ordnar vi.

Trygghet

Trygghet och säkerhet på alla våra transport är viktigt för både er och oss. Därför ser vi till att ha alla förutsättningar för det.

Alla flyttuppdrag kräver god fysisk styrka, därför är vår personal alltid i bra fysisk form och är redo att erbjuda dig trygg och säker service

Kontakta oss

Har du några frågor kontakta gärna oss via frågeformuläret höger och kontaktar er så fort vi kan!

Ring oss: +46 765 64 11 11