OM ZEROMAX MOVERS

Vi är en gedigen flyttfirma med erfarenhet som alltid strävar efter att kunden ska bli 100% nöjd.

OM OSS

Zeromax movers är en gedigen flyttfirma med erfarenhet som alltid strävar efter att kunden ska bli 100% nöjd. Med vår kompetens ser vi till att varenda jobb vi utför blir utav bästa kvalité samt prisklass. Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Hela vårt team är beredda att möta de behov som våra kunder förväntar sig samt att få återkommande kunder.

TRYGGHET

Det är viktigt att vara noggrann med vilken flyttfirma man anlitar för sin bohagsflytt. Många väljer att strunta i saker som transporttillstånd och försäkringar vilket kan ställa till med förödande konsekvenser om en olycka skulle inträffa. Vi har samtliga försäkringar och tillstånd som krävs för att genomföra din flytt, med oss kan du alltid känna dig trygg!

KUNDOMDÖMMEN

Rahel
Rahel
Läs mer
Zero Max var mer än man kan önska. Så proffsig, starka och snabba. Helt otroliga! Bästa flyttfirma omdöme 10 av 10 maxat bra! Lycka till
Henrik
Henrik
Läs mer
Wow! Så duktiga, snabba, lyhörda och bara rent av fantastiska 5 av 5, gärna 10 av 5 om det hade gått. Ska ni flytta tveka inte att välja Zeromax!
Cecilia
Cecilia
Läs mer
Jättetrevliga och snabba flyttkillar som var försiktiga med mitt bohag. Inget gick sönder och inga möbler fick ens en repa. Mycket prisvärt och en väl utförd flytt. Rekommenderar!
Alexander
Alexander
Läs mer
Trevlig personal samt snabb och professionell flytthjälp! De packade in möbler ordentligt så att allt var skyddat i flytten. Vi fick även låna flyttlådor. Är väldigt nöjd!
Petter
Petter
Läs mer
Flytten gick bra, städningen blev bra! Väldigt prisvärd flytt. Vår soffa blev ganska skitig i flytten men det får man räkna med när man har en vit soffa.
Yvonne
Yvonne
Läs mer
Punktliga och noggranna. fanns inget att klaga på den flyttstädning dom gjorde. Ywonne
Sven
Sven
Läs mer
Bästa flyttfirma jag någonsin anlitat. Snabb i respons, inte en massa krångel och extra avgifter. Superförsiktiga i både packning och bärning. Högsta betyg.
Sam
Sam
Läs mer
I needed an extremely urgent job and it was handled quickly and professionally. I don't speak Swedish, but they speak good English
Alex
Alex
Läs mer
Killarna gjorde ett utmärkt jobb, de lånade flyttkartonger vilket sparade massa tid, plats och huvudvärk
Takim
Takim
Läs mer
They were very good compare to their price. People were very polite and listen to us when asked for more to clean or take care of our stuff. Highly recommend if you want good service with reasonable price.
Zika
Zika
Läs mer
Bra och snabbt service.
Föregående
Nästa

Läs gärna vad våra kunder säger om oss från Offerta och Google

KONTAKTA OSS

Har du några frågor kontakta gärna oss via frågeformuläret höger och kontaktar er inom 24 timmar!

VI HAR RUT-AVDRAG OCH FÖRSÄKRINGAR